| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Nedelja[NOB] Common
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:01 pm Post subject: Kako zaboraviti kuvanje, recimo? |
|
|
Pozdrav prijatelj!
Igram kao Vilenjak/Ratnik
Zeleo bih da zaboravim zanat kuvanja i naucim neki drugi (recimo carobnjastvo), ali kod kuvara nema opcije da platim zaboravljane, oducavanje... itd.
Gde gresim i kako se to uopste radi?
Hvala |
|
| Back to top |
|
 |
Kovach Believer

|
Posted: Mon May 16, 2005 7:16 pm Post subject: |
|
|
kuhanje tu je sekundarna profesija.
Sekundarnih profesija mozes imati koliko hoces (ima ih 3 )
Da bi uzeo enchanting trebas odbaciti jednu od primarnih profesija, ako ih imas dvije. Da bi odbacio profesiju moras otvoriti character sheet, i otvoriti skills tab. Tu oznacis profesiju koju hoces zaboraviti i dolje ti se pojavi mali '-' znakic. Na njega kliknes i dobijes prozor koji te pita da li si siguran. Stisnes da i sav tvoj trud ode u k..., ehm, u vjetar. _________________ Eufemia
fraction: Horde
race: Undead
class: Priest
lvl: 60
server: Kor'gall |
|
| Back to top |
|
 |
Nedelja[NOB] Common
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:15 pm Post subject: |
|
|
Puno ti hvala
Primane su mi vazne... te tako ostajem kuvar ;) |
|
| Back to top |
|
 |
Paske Believer

|
Posted: Mon May 23, 2005 12:22 pm Post subject: |
|
|
| Nedelja[NOB] wrote: | ....
Primane su mi vazne... .... |
Da ... primarne jesu važne  _________________ Bullrock -> Horde -> Shaman -> server: Agamaggan ( PVP ) -> lvl raste :p |
|
| Back to top |
|
 |
Mirko Hellspawn

|
|
| Back to top |
|
 |
Wolfman Believer

|
Posted: Tue May 24, 2005 8:34 am Post subject: |
|
|
| Mirko wrote: | | a jel se mogu zaboraviti sekundarne profesije? first aid me već počeo nervirati, niš mi ne koristi |
Zašto bi zaboravio....trebat će ti kada dođeš do levela 60 i posvetiš se PvP-u...a i nije loš ni portiv mobsa, jako brzo ti se poveća HP.
Svaka klasa ga može jako dobro iskoristiti u PvP-u, npr. mage pretvoris protivnika o ovcu i izlijecis se, paladin divine shild, rogue onesvijestis protivnika, hunter pošalješ zvijer na protivnika i dotle se izliječis (ili ga stunas sa strelom).... _________________ Name: Wolfmain, Ina, Wolfina
Race: Human, Night Elf,Night Elf
Class: Paladin, Warrior, Hunter
Lvl: 60, 60, 56
Realm: Twilight Hammer
Guild: OD iliti Ordo draconi |
|
| Back to top |
|
 |
Podvodni Hellspawn

|
Posted: Tue May 24, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
Ne kuzim kako ti mogu 'smetati' bilo koje profesije, bilo primarne ili sekundarne? Ono, nije da ti iskacu pred oci svakih 5 minuta. Ako ih nemas na skill-trayu, da bi uopce dosao da njih, trebas otvoriti knjigu? o-O
A, kako je vec receno, sekundarne profesije mozes imat sve. Pa sad hoces li koristiti ili ne, ovisi o tebi. nije da ce te ganjati u mraku ako ih ne koristis hehe..
Kad dostignes fishing 300 i u Booty-Bayu upecas neki jebozovni komad opreme, mozda se predomislis A sto se 'kuvanja' tice, moj medo naprosto obozava jesti moj specijalitet: "Murloc na naglo u umaku od Gorgonzole'
P. |
|
| Back to top |
|
 |
Mirko Hellspawn

|
Posted: Wed May 25, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
smeta meni first aid zato jer sam hiler i bolje mogu hilati magijama nego zavojima
a što se tiče fishinga, luda je stvar. neki dan sam ulovio 2 firefin snappera, a oni se prodaju u AH za 50s po komadu
a u bootyju je nemoguće loviti ribu, stražari štrajkaju, ništa te ne štiti od horde _________________
http://beta.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=580182&sid=1&pageNo=2
Patch Notes
Fixed a bug allowing druids to dps in cat form. |
|
| Back to top |
|
 |
Wolfman Believer

|
Posted: Wed May 25, 2005 11:25 am Post subject: |
|
|
| Mirko wrote: | smeta meni first aid zato jer sam hiler i bolje mogu hilati magijama nego zavojima
a što se tiče fishinga, luda je stvar. neki dan sam ulovio 2 firefin snappera, a oni se prodaju u AH za 50s po komadu
a u bootyju je nemoguće loviti ribu, stražari štrajkaju, ništa te ne štiti od horde |
A šta kada potrošiš manu? _________________ Name: Wolfmain, Ina, Wolfina
Race: Human, Night Elf,Night Elf
Class: Paladin, Warrior, Hunter
Lvl: 60, 60, 56
Realm: Twilight Hammer
Guild: OD iliti Ordo draconi |
|
| Back to top |
|
 |
Ghost Priest

|
Posted: Wed May 25, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
| Mirko wrote: | | a jel se mogu zaboraviti sekundarne profesije? first aid me već počeo nervirati, niš mi ne koristi |
Hm, možda ti nije jasno, ali sekundarne profesije ti ne mogu smetati jer možeš imati 2 primarne i sve (dakle 3) sekundarne. Daklem, sekundarne ti ne utječu na primarne, a sad o tebi ovisi hoćeš li se njima služiti (kuhanjem, fishingom i first aidom).
Ako ne želiš first aid jednostavno ga nemoj koristiti... _________________ Realm: Ragnaros; Baltazarr, Human Mage, level 56 and counting... |
|
| Back to top |
|
 |
Mirko Hellspawn

|
Posted: Wed May 25, 2005 4:04 pm Post subject: |
|
|
| Wolfman wrote: | | Mirko wrote: | smeta meni first aid zato jer sam hiler i bolje mogu hilati magijama nego zavojima
a u bootyju je nemoguće loviti ribu, stražari štrajkaju, ništa te ne štiti od horde |
A šta kada potrošiš manu? |
to se vrlo rijetko dogodi, osim toga, imam potione
| Ghost wrote: | | Mirko wrote: | | a jel se mogu zaboraviti sekundarne profesije? first aid me već počeo nervirati, niš mi ne koristi |
Hm, možda ti nije jasno, ali sekundarne profesije ti ne mogu smetati jer možeš imati 2 primarne i sve (dakle 3) sekundarne. Daklem, sekundarne ti ne utječu na primarne, a sad o tebi ovisi hoćeš li se njima služiti (kuhanjem, fishingom i first aidom).
Ako ne želiš first aid jednostavno ga nemoj koristiti... |
ne smeta on meni, znam da mogu imati bezbroj sekundarnih, al mi ništa ne koristi. smeta me što sam rađe razvijao first aid nego davao cloth tailorima u gildi!!! >čupa si kosu<
usput, razvio sam ga do 150 i ne znam šta dalje _________________
http://beta.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=580182&sid=1&pageNo=2
Patch Notes
Fixed a bug allowing druids to dps in cat form. |
|
| Back to top |
|
 |
Ghost Priest

|
Posted: Wed May 25, 2005 5:56 pm Post subject: |
|
|
Odi u auction house, pogledaj pod recepies->first aid i kupi knjigu koja će te naučiti first aid do 225. First aid je stvarno koristan i trebao bi ga dalje razvijat. Možda ti je trenutno loš zato što ga još nisi dovoljno razvio. Probaj, vjeruj mi isplatit će se... _________________ Realm: Ragnaros; Baltazarr, Human Mage, level 56 and counting... |
|
| Back to top |
|
 |
Mirko Hellspawn

|
|
| Back to top |
|
 |
jariahios Common
|
Posted: Fri Oct 16, 2009 10:24 am Post subject: ??? |
|
|
| O cemu ti pricas??? Kuvanje je odlicno! Radis hranu koja ti povecat stats i mozes dobro zaradit na AH! |
|
| Back to top |
|
 |
splico Angel

|
Posted: Fri Oct 16, 2009 1:19 pm Post subject: Re: ??? |
|
|
| jariahios wrote: | | O cemu ti pricas??? Kuvanje je odlicno! Radis hranu koja ti povecat stats i mozes dobro zaradit na AH! |
Opet...odgovaras na post iz 2005 godine.. |
|
| Back to top |
|
 |
|